Onze diensten

WORKSHOPS
Wij geven workshops (in onze workshopruimte of op locatie) over onder andere onderstaande onderwerpen. Een workshop op maat is ook mogelijk. Als ervaren docenten in het Hoger Onderwijs hebben we ruime ervaring met het meenemen en doceren van groepen op een inspirerende manier.

– Social media/content planning
– Storytelling/corporate story/merkverhaal
– Woordvoering/PR
– Contentcreatie
– Creatief schrijven
– Creatief denken
– Communicatiestrategie
– Social mediastrategie

Meer info? Neem contact op!


COMMUNICATIE
Communicatiestrippenkaart
Flexibiliteit. Veel klanten hebben geen permanente behoefte aan communicatie-expertise maar hebben gedurende het jaar af en toe onze hulp nodig. Een flexibel inzetbare strippenkaart is dan de oplossing. En het mooie is dat wij met de aankoop van een strippenkaart 12 uur bieden voor de prijs van 10. Of 60 voor de prijs van 50. Wat jij wil! Meer informatie of een strippenkaart aanschaffen? Neem even contact op met ons.

STRATEGIE
Communicatiestrategie
Wij helpen jou of jouw team verder bij het bereiken van je doelgroep of het vertellen van je verhaal. Dat begint wel met een gedegen strategie op basis van moderne theorieën en innovatieve inzichten. We nemen onze onderwijs-expertise mee en combineren dat met onze praktijkervaring. Alles op maat te maken uiteraard. Neem contact op voor een offerte op maat of neem eens een kijkje bij onze projecten.

Social mediastrategie
Wij zijn up-to-date met onze kennis van social media. Niet alleen door het zelf te gebruiken maar zeker ook omdat wij dagelijks in contact zijn met jonge doelgroepen en hun gedrag analyseren. Maar zomaar even op bijvoorbeeld TikTok gaan zonder plan is niet verstandig. Wij werken graag een werkbare social mediastrategie uit waarmee je praktisch en efficiënt je doelgroep wel bereikt. Neem contact op voor een offerte op maat of neem eens een kijkje bij onze projecten.

INSPIRATIETOURS
Inspiratietour Eindhoven en Strijp-S
We zijn beide trotse Eindhovenaren en raken niet uitgepraat over de zijde stad van Nederland. Profiteer daarvan tijdens een tour door de lichtstad. Ook meerdaagse arrangementen zijn mogelijk eventueel gecombineerd met trainingen en workshops voor je team. Neem contact op voor meer info!

Inspiratietour Berlijn en Hamburg
Wij zijn gek op deze steden en verzorgen er al jaren graag inspiratietours. We kunnen de hele trip organiseren en verzorgen inclusief reis en verblijf maar ook onderdelen ter plekke invullen. Alles is mogelijk. Neem contact op voor meer info!

Inspiratietour Dutch Design Week 2023
Wij zijn fan van de Dutch Design Week in Eindoven. Elk jaar inspireren honderden ontwerpers en ontvouwen hun kijk op de toekomst. Door het vele aanbod en het veelvoud aan locaties is het lastig om keuzes te maken wat te zien. Gelukkig zijn wij er om je organisatie of team door dit woud aan inspiraties rond te leiden. Boek snel voor DDW 2023 want de week loopt snel vol! Voor meer info over de Studio Wittenau en de DDW, klik hier.