Projecten: Dutch Design Week

Dutch Design Week Rondleidingen

Ieder jaar tijdens de Dutch Design Week (ofwel de DDW) zijn we alle dagen op pad om mensen en bedrijven mee te nemen langs de parels van de DDW. Inspirerende projecten, slimme innovaties, nieuwe materialen. We zorgen dat een rondleiding past bij de groep maar vooral het brede spectrum laat zien van wat de DDW allemaal te bieden heeft. We zorgen voor een volledig programma met hapjes, drankjes en uitleg tijdens de rondleiding.

Eigen DDW project 2021: SHOEHEAVEN

Misschien wel de meest gestelde vraag tijdens ons Dutch Design Week avontuur.

‘Gaan jullie hier nu echt iets mee doen?’

En we antwoordden allebei steeds ongeveer hetzelfde: ‘dat weten we niet echt, we doen dingen waar we blij van worden, energie van krijgen.’

En als we dan terugblikken kregen we energie van het feit dat we een DDW-waardige expositie cureerden. Over de klassieke pump waar we allebei op onze eigen manier vab houden. We kregen energie van de mensen die langskwamen en de fijne gesprekken. En we kregen energie van de al dan niet Eindhovense samenwerking. Alles kregen we om niet ter beschikking. Room deviders van Deblick BV. Een spot van Parktheater Eindhoven met bemiddeling van Bram den Haan. De fijne ruimte van PLAN-B en Zwik. Het filmpje van SintLucas studente Janneke Snep en last but not least de vijftig paar prachtige pumps van FERAGGIO.

We zijn opgeladen en geïnspireerd en kunnen weer een jaar verder met creatieve communicatie strategieën voor onze fijne klanten.