Projecten: Rondleiding of Stadswandeling Eindhoven

Eindhoven en Strijp-S rondleiding

Al meer dan tien jaar verzorgen we rondleidingen en stadswandelingen door Eindhoven en Strijp-S. Als trotse locals kennen we werkelijk alle plekjes en brengen we je op plekken waar anderen niet komen. Of je nu een historische rondleiding wilt, een culinaire stadswandeling , een architectuur tour, een Philips rondleiding, een industrieel erfgoed fietstour, een Strijp-S stadswandeling of een combinatie, wij leiden je graag rond en vertellen echte Eindhovense verhalen. Desnoods in dialect maar sowieso in Nederlands of Engels.

Een rondleiding kan gecombineerd worden met een lunch of diner. Fietshuur in Eindhoven kunnen we ook verzorgen. We bespreken graag alle mogelijkheden. 

NCD Twente
De Nederlandse Vereniging voor Commissarissen en Directeuren afdeling Twente wilde twee dagen geïnspireerd worden door wat Eindhoven te bieden had. Wij organiseerden als native Eindhovenaren een ‘Eindhoven experience.’

We lieten ze kennis maken met food-concepten, regelden een ontmoeting met een plaatselijke restaurateur die vertelde over hoe hij ondernemend door de corona-periode was gekomen, we inspireerden met een presentatie met en van Wil Michels en zijn fan-strategie en gaven ze een rondleiding in Eindhoven-centrum en Strijp-S. We verzorgden het hele programma inclusief verblijf, ontbijt, lunch en diner.

Strijp-S, Eindhoven